Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Ünnepélyes keretek között lezajlott a 2018/2019-es tanév szalagavató ünnepsége a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Cikk megjelenés: 2019-01-12 00:00:00 Utolsó frissítés: 2019-01-13 22:52:10

Idén is a végzősők egyik mérföldkövének számít a szalagavató ünnepség. Idén is - a hagyományainknak megfelelően - ünnepélyes keretek között zajlott a Csabagyöngye Kulturális Központban. A meghívott vendégek a "végjátékot" láthatták, de mi tudjuk, hogy egy-egy tánclépés mögött mennyi gyakorlás és energia volt befektetve. (Ők pedig nálunk is jobban tudják)

Az est keringővel kezdődött, jó volt látni, ahogy a fiatalok együtt mozogtak, - bár izgultak - élvezték a táncot. Megannyiszor hallottuk a felkészítési délutánokon Dóczi Zita tanárnő "Egy-két-há...Egy-két-há..." számolását, úgy látszik nem volt elvesztegetett idő.

A nyitó tánc után következett az osztályok szalagtűzése, ahol is a végzős tanulóinkra osztályfőnökeik tűzték fel a Nemes-GSZI kék szalagját. A 12.A osztály számára Dóczi Zita, a 12.B osztály számára Gajda Judit, végül a 12.C osztály számára Drotár János

Egy rövid szünet után következtek az osztályok által készített műsorok. Idén mindhárom osztályműsor kiválóra sikeredett, a kedves vendégek is elégedetten mehettek haza, büszkén ismerőseikre, rokonaikra, családtagjaikra.

A műsorban

  • a 12.A hupikék törpikékjei és a Béla-Team-je
  • a 12.B életszerű híradója
  • a 12.C tornászai és fura színű öltönyösei

vicces - és nekünk ismerős, életszerű - pillanatai derűs perceket okoztak a közönség részére.

Köszönjük a szervezőknek a háttérmunkát, de elsősorban a végzősöknek a színvonalas szalagavató műsort, mert - valljuk be - ezen az estén Ők voltak a főszereplők.

Az eseményről készült képek (ezeket köszönjük Lévai János Szabolcsnak) elérhetőek facebook oldalunkon ITT.



Tartalom kulcsszavak