Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Szarvason került lebonyolításra az V. Körös-körül a Körös körül Futófesztivál, amely idén is jótékony célt tűzőtt ki maga elé.

Cikk megjelenés: 2023-09-18 00:00:00 Utolsó frissítés: 2023-09-18 13:31:38

Néhány kollégánk és két tanulói csapatunk sikeresen szerepelt a 2023. szeptember 17-én megrendezett futógálán. Összesen kb. 450 fő futott vasárnap Szarvason ebből 310 egyéni és váltóban is 45 csapat nevezett, köztük a két "Rendészetis" váltó is.
 
Az eredmények is önmagukért beszélnek, hiszen a Rendészeti2Bcs, Hajdú Zétény, Kondacs Zoltán, Zsólyomi Krisztián összeállítású csapatunk 1. helyet szerzett Felnőtt kategóriában, míg a Rendészeti1Bcs csapatunk a Kiss Huba, Koszó Zoltán, Hankó Bence összeállítású csapatunk a 2. helyen végzett !
 
Külön öröm, hogy kollégáink - Tomka Ágnes és Sándor Gábor - egyéni versenyzőként is szépen helytálltak a népes mezőnyben.
 
A szép eredmények mellett a szervezők eredeti célkitűzése is megvalósult, ugyanis a Leukémiás Gyermekekért Alapítványon keresztül egy kisfiú gyógyulását és életkörülményeinek javítását támogatják a befolyt összegből, több mint 750.000 forinttal.
 
Köszönjük a szervező és előkészítő munkáját Tárnyik Ildikó kolléganőnknek. Gratulálunk az eredményekhez és a sikeres versenyhez.

 Tartalom kulcsszavak