Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
2018. október 25-én, épp az őszi szünet előtti hajtás vége felé a nyelvi munkaközösség egy kis mókára hívta a kicsiket és nagyokat.

Cikk megjelenés: 2018-11-15 00:00:00 Utolsó frissítés: 2018-11-15 12:31:55

Bemelegítésként, délelőtt a Körösök Vidéke TIT Egyesület támogatásával, közel kilencven diák rövid előadást hallhatott a nyelvvizsgák szerepéről, a legfontosabb tudnivalókról, a TIT új fejlesztésű digitális iXam nyelvvizsgájáról. Ezután az érdeklődők valódi vizsgafeladatokon mérhették le tudásukat.

Délután az October Fest mozgatta meg a diáksereget, hiszen több mint 25 négy főből álló csapat mérte össze nyelvtudásán kívül gyorsaságát, a célnyelvi kultúráról szerzett ismereteit, találékonyságát és nem utolsó sorban énekesi képességeit. Hiszen a Kvíz kérdések mellett, Tabu, rejtvényes fejtörők, feladványok várták a kalandvágyókat. A Karaoke volt a legutolsó, de talán a legszórakoztatóbb része a versengésnek. Az eredményhirdetésre pénteken délelőtt került sor, ahol szponzoraink jóvoltából sok értékes ajándékkal gazdagodhattak a megmérettetés legjobbjai. A Dürer Nyomda, Oxford és MM Publications Kiadók könyvekkel, az ATI és Speed Pizzériák, a Csaba Burger utalványokkal, a Kézműves Cukrászda édességgel, a Center Mozi mozijegyekkel, az Árpád Fürdő pedig ingyenes fürdőbelépőkkel járultak hozzá az Őszi nyelvi kavalkád sikeréhez.

Versenyzőink, támogatóink, segítőink nélkül ez a program nem jött volna létre. Köszönjük.

Jól éreztük magunkat. Megismételjük! 


Tartalomhoz kapcsolódó dokumentumok

Támogató program eTwinningTartalom kulcsszavak