Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium


2024. május 23-24-én került megrendezésre a budapesti UP Rendezvénytérben a 31. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál, amely a tavaszi Nagy Diák Tesztek vetélkedő döntőinek is helyt adott.

Cikk megjelenés: 2024-05-29 00:00:00 Utolsó frissítés: 2024-05-29 02:56:59

A Nagy Diák Tesztek egy három fordulóból álló játéksorozat, amelyben különböző témájú teszteken vehetsz részt. Minden játék első szakasza online zajlik ezen az oldalon. A teszteket bárki kitöltheti, de a játékok második és harmadik fordulójába csak az egyes játékszabályokban megadott feltételek alapján lehet továbbjutni. Minden játékban az első forduló lezárása után jön a középdöntő, amelybe a legjobb 1 000 tesztkitöltő kap meghívást. 

Iskolánkból a különböző teszteken nagyon sok tanuló jutott tovább a középdöntőbe. A helyszíni megmérettetést azonban 9 rendész tanuló vállalta, akik a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszten teljesítettek szép eredménnyel. Velük és kísérőikkel vettünk részt csütörtökön az említett rendezvényen. Betekintést nyerhettünk a diákoknak, diákmédiásoknak szóló különböző szakmai és kulturális programokba is, a várakozás közben közös játékba, kvízekbe kapcsolódtunk be.

A nap második felében ellátogattunk a Várnegyedbe, majd a Lánchídon keresztül átsétáltunk az Országház épületéhez is.

Gratulálunk a középdöntőbe jutott tanulóinknak.Tartalom kulcsszavak