Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
A rendészeti kollégium diákjai és munkaközössége ismét készülődik a karácsonyra, hétfői napon elérkezett a mézeskalács dekoráló verseny eredményhirdetése is.

Cikk megjelenés: 2023-12-15 00:00:00 Utolsó frissítés: 2023-12-14 06:28:27

Az elmólt héten Kollégiumunkban az előző évekhez hasonlóan, immár ötödik alkalommal díszíthettek mézeskalácsokat diákjaink a karácsonyi készülődés jegyében. A kollégium auláját, a karácsonyfát is feldíszítették, majd több mint 30 tanuló közel 200 darab előre megsütött szívet, hóembert, fenyőfát és egyéb, az ünnepeket megihlető formákat „öltöztetett” fel”.
 
A képek láttán méltán lehet azt mondani, hogy nagyon kreatívak volt kollégistáink. Ahhoz, hogy az esemény megvalósulhatott minden egyes kolléga munkájára és támogatására szükség volt, utólag is köszönjük nekik. Külön köszönet a felajánlott alapanyagokért is.
 
Hétfő 14 óráig az iskola hivatalos facebook oldalán lehetett szavazni a legjobb mézeskalács-dekorálás alkotásaira. Az eredményhirdetésre a kolélgium étkezőjében került sor a délután folyamán, ahol Varga Imre kollégiumvezető úr kihirdette a verseny eredményét.
 
Az első három helyezett mézeskalács-csoda készítőit ajándékokkal lepte meg oktatótestületünk. A verseny az utolsó pillanatokig szoros volt, a nyerteseknek és minden felékített mézeskalács tulajdonosának gratulálunk!
 
I. helyezett: Fodor Ninetta 10.E
II. helyezett: Molnár Vanda 12.D
III. helyezett: Ale Dóra 10.D
 
 
 
Köszönet illeti meg Tomka Ágnes tanárnőt a program lelkiismeretes előkészítéséért és lebonyolításáért.
 
A "pályaművek" galériánkban elérhetőek és megcsodálhatóak.
 


Tartalom kulcsszavak