Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium


Örömmel jelentjük be, hogy iskolánk az ICDL vizsgák terén kiemelkedő teljesítményt nyújtott 2024-ben, és az ország öt legtöbbet vizsgáztató vizsgaközpontjának egyike lett.

Cikk megjelenés: 2024-06-29 00:00:00 Utolsó frissítés: 2024-07-03 16:17:54

Ez az eredmény nem csupán a diákok és tanárok kemény munkájának és elkötelezettségének köszönhető, hanem annak is, hogy felismerjük a digitális készségek fontosságát a mai világban.

Mi az ICDL?

Az ICDL (International Computer Driving Licence), vagyis az Informatikai Írástudás Nemzetközi Bizonyítványa egy olyan nemzetközileg elismert képesítési rendszer, amely az informatikai alapkészségek széles körét méri és igazolja. Az ICDL célja, hogy a digitális írástudást fejlessze, és biztosítsa, hogy az egyének hatékonyan tudják használni az informatikai eszközöket a mindennapi életben és a munkahelyeken egyaránt.

Iskolánk hatékonyan támogatja a diákokat az ICDL vizsgákra való felkészülésben, felismerve a digitális készségek fejlesztésének fontosságát. Szakképzett oktatóink elhivatottan dolgoznak azon, hogy a legújabb informatikai ismereteket és készségeket átadják a diákoknak, biztosítva, hogy sikeresen teljesítsék az ICDL vizsgákat.

Eredményeink azt mutatják, hogy jó úton járunk: diákjaink az ország egyik legtöbbet vizsgáztató központjává tették iskolánkat, és ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy a digitális készségek terén vezető szerepet tölthessünk be.Tartalom kulcsszavak