Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Iskolánk, a Nemes Tihamér Technikum és Kollégium legmagasabb elismerése „Az iskoláért” emlékplakett, melyet hagyományaink szerint minden évben a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó, az iskolának legtöbb dicsőséget szerző végzős diák kaphatja meg.

Cikk megjelenés: 2023-05-08 00:00:00 Utolsó frissítés: 2023-05-08 09:54:13

Az idén az oktatótestület döntése alapján „Az iskoláért” emlékplakettet kapta:

 

OPAUSZKI NORBERT, 12.C osztályos tanuló. 

 

Opauszki Norbert kilencedikben rögtön az osztály esze lett. Szorgalma, hozzáállása, találó megjegyzései mindenkinek segítettek a tanulásban. Norbi az online oktatás alatt is magától értetődően tartotta kitűnő tanulmányi eredményét, önzetlenül segített a társainak az előrehozott érettségi felkészülésben, emellett egyre több szerepet vállalt a közösség életében is. Egyike azoknak, akik megvalósították a Szalagavató élő közvetítését, hogy ne csak a szűk család ünnepelhesse a tavalyi végzősöket. Képszerkesztési és webfejlesztési tudását a Garabonciás stáb munkájában is kamatoztatta. 

A tanulás és az aktív közösségi élet mellett Norbi mindig talál időt saját ötletei megvalósítására is.

Sokoldalúságát mutatja az idei évben elért versenyeredményeinek – korántsem teljes – felsorolása:

-         Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen informatikából 4. helyezést ért el.

-         Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak versenyén informatikai ismeretekből az országos döntőig jutott.

-         Robotika versenyek közül kiemelhetjük a Trencséni Nemzetközi Lego Robotversenyt, ahol 3. helyezést ért el, és a 6. BSZC Nemes-Linamar Országos Lego Robotversenyt, ahol csapatban 1. helyezett lett.

-         A Csernyánszky Imre Országos Pneumatika Versenyen csapatban 15. helyezett lett.

-         A Szép magyar beszéd verseny megyei fordulójában I. helyezett lett, és méltón képviselte iskolánkat az országos döntőn.

Egyedi humora, mellyel még egy film stáblistáját is felejthetetlenné tudja tenni. Ez mind: Opauszki Norbert.

Köszönjük, és gratulálunk!Tartalom kulcsszavak