Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
2020. március 13-án Orbán Viktor Miniszterelnök bejelentése alapján március 16-tól tantermen kívüli digitális munkarend várható. A részletező rendelet megjelenéséig kérjük türelmüket a szülőknek, diákoknak.

Cikk megjelenés: 2020-03-14 00:00:00 Utolsó frissítés: 2020-03-15 11:48:56

A rendelet hatályba lépéséről információt adunk ki felületeinken. Iskolánk vezetősége a szükséges stratégiát kialakította a digitális távoktatás lebonyolítására.

A részletekig mindenki megértését és türelmét kérjük.

 

A Békéscsabai Szakképzési Centrum közleménye:

 

 

 

 

Magyarország miniszterelnöke 2020.03.16-án, hétfőtől új oktatási munkarendet helyezett kilátásba! Jövőhéttől a diákok nem látogathatják az iskolát, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett. A miniszterelnöki ígéret szerint sem az év vége, sem a megszervezésre kerülő érettségi és szakmai vizsgák nincsenek veszélyben!
A kormány a mai napon határozatot ad ki, mely alapján értesülhetünk a további lépésekről.
Kérem Önöket, hogy kövessék Magyarország Kormánya és az Operatív Törzs tájékoztatóját! Az intézményt érintő legfontosabb ismeretközlési platform az iskola weboldala, pontosabban a www.bszc.hu, valamint az oldalról linkelhető tagiskolai weblapok!

Hamarosan friss hírekkel jelentkezünk!

Tisztelt Kollégák!

A fentiek alapján kérem Önöket, hogy készüljenek otthonaikban a távoktatáshoz szükséges körülmények kialakítására, a jelenlegi miniszterelnöki tájékoztatáson túl további információt nyújtunk, amint a tematikus kormányhatározat megjelenik. Kérem kövessék figyelemmel az intézmény weboldalát!

Mucsi Balázs
főigazgató 

 Tartalom kulcsszavak