Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Iskolánkból két tanuló érte el az országos döntőbe történő bejutás ponthatárát, amely megrendezésére januárban kerül sor.

Cikk megjelenés: 2021-11-23 00:00:00 Utolsó frissítés: 2021-11-24 11:55:30

A vetélkedőn a magyarországi, továbbá a Kárpát-medence államaiban (Ausztria, Horvátország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) működő középiskolák 2021/2022. tanévben 11-12. évfolyamos tanulói egyénileg vehetnek részt. 

A vetélkedő célja, hogy lehetőséget adjon a kiemelkedően tehetséges tanulók számára egyes természettudományos vagy bölcsészettudományos tudományterületen, tantárgyakban való jártasságuk, kiemelkedő tudásuk bemutatására, továbbá a Kárpát-medence államaiban élő középiskolás tanulók és a társadalom szélesebb csoportjai számára a vetélkedő követendő példát mutasson a magasszintű tudásról és a széleskörű műveltségről.

Az Oktatási Hivatal által meghirdetett az „Ifjú Tudósok" tudományos középiskolai vetélkedőn Informatika kategóriában, kiváló eredményük alapján Török Attila és Tyetyák Tamás 12.B osztályos tanulónk bejutott a vetélkedő Informatika tudományterület második (regionális döntő) fordulójába.

Gratulálunk az elért eredményhez és további sikeres felkészülést, versenyzést kívánunk!Tartalom kulcsszavak