Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium


Iskolánkban fontos a pénzügyi tudatosságra való nevelés, amely immáron negyedik alkalommal vett részt az országos Pénziránytű programokon.

Cikk megjelenés: 2021-05-28 00:00:00 Utolsó frissítés: 2021-05-28 13:28:39

A Kiemelt Pénziránytű Iskola program célja a pénzügyi tudatosság erősítése a 14-20 éves korosztály életében. A Pénziránytű Alapítvány középiskolai iskolahálózata számára idén már negyedik alkalommal hirdette meg a Kiemelt Pénziránytű Iskola cím elnyerésének lehetőségét, mely ebben a tanévben nem pályázat útján talált gazdára, hanem a pénzügyi nevelés iránt legelkötelezettebb, legaktívabb hálózati iskoláknak ítéltük oda. 

A cím a 2021/2022-es tanévre szól, s az iskolánként különdíjért kapható 100.000 Ft támogatási összeg is a következő tanévben használható majd fel, például a pénzügyi neveléssel kapcsolatos tanulmányi kirándulások, tanulói díjak vagy a pénzügyi nevelés érdekében történő eszközbeszerzés céljára.

A Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium az idei tanévben megszerezte a „Social Media” különdíjat, amellyel az országban a 2 különdíjjal elismert iskola közé került.

Iskolánkban a Pénziránytű programok koordinálását Petruska Gabriella és Varga-Szlávik Ildikó végezte. Köszönjük a diákok és a koordinátorok munkáját.

 Tartalom kulcsszavak