Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
2020. május 4-től változnak a kijárási korlátozásra vonatkozó intézkedések vidéken. A kiadott rendelet közvetve érinti az érettségiző diákokokat is.

Cikk megjelenés: 2020-05-03 00:00:00 Utolsó frissítés: 2020-05-02 22:38:34

A legfontosabb - amely problémát is okozhat - hogy tömegközlekedési eszközön maszk viselése kötelező, illetve be kell tartani továbbra is a 1,5 méteres távolságot egymás között. Emiatt felhívjuk a busszal, vonattal érkező végzős diákok figyelmét, hogy feltétlen hozzanak maszkot magukkal, mert előfordulhat, hogy annak hiányában a tömegközlekedési eszközre nem szállhatnak fel.

Az első héten az érettségik kezdési időpontja 9:00 óra, a gördülékenyebb bejutás érdekében azonban iskolánk 7:30-tól már fogadja az érettségiző diákokat. Ezen időpont előtt sajnos az iskola területére nem jöhetnek a tanulók. Felhívjuk a figyelmet a  közlekedés során betartandó 1,5 méteres távolságra, amely az iskola épületén belül is betartandó.

Kérjük, hogy az épületbe történő belépés előtt a kihelyezett kézfertőtlenítőt mindenki kötelezően használja! Az iskola területére csak a Kazinczy utca felől lehet bejönni, a hátsó bejáratok zárva lesznek.

Az érettségi vizsga kezdése előtti tájékoztató mindenkinek a kijelölt vizsgatermében lesz megtartva 8:30-tól, kérjük emiatt az épületbe történő bejutás után mindenki egyből a vizsgatermébe igyekezzen!

Az érettségi vizsga befejeztével kérjük a vizsgázókat, hogy egyből, rendezetten hagyják el az iskola épületét, sem az iskolában, sem a hazafelé tartó úton ne csoportosuljanak!

Kívánunk mindenkinek sikeres érettségi vizsgát!

 

 Tartalom kulcsszavak