Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Óriási érdeklődés mellett rendeztük meg az idei I. Nyílt napunkat a Gésziben. Ezen a napon a Gépészet és az Informatika iránt érdeklődőket vártuk iskolánkba.

Cikk megjelenés: 2018-12-02 00:00:00 Utolsó frissítés: 2018-12-02 19:42:58

Közel 500 fő vett részt az iskolai bemutatókon és nyílt tanítási órákon. Köszönjük, hogy a többség igénybe vette az online előregisztrációt, így gyorsabban is jutottak be. Maczik Mihály Igazgató úr által az aulában megtartott rövid tájékoztató után, az érdeklődők betekintést nyerhettek szakmai tantermeinkbe, az ott folyó munkába. Ezután részt vehettek nyílt tanítási óráinkon is. Volt Lego robotbemutató, szoftverfejlesztés KODU-ban, CISCO hálózati ismeretek, ahol egy virtuális okosotthon hálózati lehetőségeit nézhették meg az érdeklődők, valamint Informácitechnológiai alapismeretek tantárgy keretein belül laptopot, számítógépet szerelhettek, tesztelhettek. Természetesen a gépészeti ismeretek iránt érdeklődők sem maradhattak ki, akik gépészeti alapismeretek tanórára ülhettek be.

Az eseményről készült felvételeket az iskolai hivatalos facebook oldalunk fényképalbumában érhetik el ITT.

Köszönjük, hogy meglátogattak minket!

Jövő héten, 2018. december 7-én pénteken a Rendészeti képzés iránt érdeklődőket várjuk majd a II. Nyílt napon!

Aki véletlenül lemaradt az informatikai és a gépészeti bemutatókról, ne aggódjon, hiszen december 15-én mindhárom képzésünket bemutatjuk

Felvételivel kapcsolatos információk megtekinthetőek ITT.Tartalom kulcsszavak