Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Megpróbáltatásokkal teli 2020-as éven vagyunk túl, amely ezúttal iskolánkat is nagyban érintette. A sima évkezdet március derekán már el is felejtődőtt, megismertük az online oktatás szépségeit, nehézségeit.

Cikk megjelenés: 2020-12-31 00:00:00 Utolsó frissítés: 2020-12-31 22:34:06

Akkor megtapasztalhattuk, hogy összetartó a Nemes-GSZI diáksága, az iskolai Discord szerver is nagyon hamar elkészült, amely aztán folyamatosan fejlődőtt. Mára oda is elértünk, hogy a határait feszegettük, sőt el is értük. Fura volt igazi ballagás nélkül elengedni a végzőseinket májusban, nem szóbeliztetni az érettségizőket, és online tartani az értekezleteket is.

A pótvizsga megszervezése már nem okozott problémát, a szeptemberi évkezdet viszont már előrevetítette a vírus okozta második hullám kihívásait is. Megannyi "Járványügyi készültséget kezelő intézményi intézkedési terv" készült a vírus helyzetéhez köthető folyamatosan változó intézkedéseknek köszönhetően. Elértünk az ismételt online oktatás bevezetéséhez, amely hozott technikai és egyéb problémákat is. 

Kívánjuk az iskola oktatótestülete és munkatársai nevében, hogy a 2021-es év egészségben, sikerekben és boldogságban teljen minden diákunknak, volt diákunknak, jelenlegi diákunknak és családjaiknak.Tartalom kulcsszavak