Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Gépészeti, Informatikai és Rendészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma


Jól sikerült az ez évi sítábor

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma mintegy nyolc év kihagyás után ébresztette föl régi hagyományát és 2019. január 19-24-ig iskolai sítábort szervezett Ausztriába. A Trefort tagiskola testnevelője, Bagi Árpád szervező munkájának köszönhetően ezúttal nem csak a Trefort tanulói, hanem a Békéscsabai Szakképzési Centrum valamennyi tagiskolájának diákjai és tanárai is elutazhattak a karintiai Alpokba. A sítábor kiváló lehetőséget teremthetett az intézmények közötti kapcsolatépítésre, egymás jobb megismerésére.
Az 1 500 m magasban fekvő Innerkremsben lévő szállás teljes kényelmet biztosított az egész napi síelés után a résztvevőknek, hiszen svédasztalos reggelivel és vacsorával várták a síelésben elfáradt társaságot. A háromcsillagos szálloda szaunája és gőzfürdője pedig gondoskodott arról, hogy minden nap frissen, üdén, kipihenten kezdjük az újabb siklással töltendő napot.
Az innerkremsi sípályák kiváló lehetőséget biztosítanak mindenkinek a kezdőktől az újrakezdőkig, vagy akár a mesteri síelőkig, snowboardozókig. Mindenki megtalálhatta a számára megfelelő sípályát. A kezdők síoktatáson vehettek részt. Az 1 550 m magasságból induló felvonókkal 2 200 m magasságig juthattak el a síelők és snowboardosok, ahol hóbiztos, kiválóan gondozott, mintegy 12 sípálya közül választhattak.
Mindannyian remekül éreztük magunkat, melyben a jó társaságon és a kiváló szervezésen túl, a csodaszép napsütéses időnek is nagy szerepe volt. Köszönjük a barátságot!

BSZC_sitabor

Jövőre Veletek (is) ugyanitt!Tartalom kulcsszavak