Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Neumann János születése 120. évfordulójának alkalmából a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara Arduino robotautó programozó versenyt hirdetett.

Cikk megjelenés: 2023-12-01 00:00:00 Utolsó frissítés: 2023-12-01 15:41:00

A versenyre országszerte és a határon túli magyar középiskolákból 27 csapat jelentkezett. Ezek közül két csapat iskolánkból került ki a ByteBajnokok: Medve Gergő, Szabó Márton, Varró Máté 12.B osztályos tanulókból és a KUP TEAM, amely a Gubucz László, Gyuricza László, Frankó Csaba 5/13.B osztályos tanulókból állt össze. Három érdekes online forduló után a legjobb 10 csapatot hívták meg a döntőre, iskolánk mindkét csapat bejutott a legjobb 10 csapat közé.

A döntőt 2023. november 17-én tartották meg Kecskeméten, ahol minden csapat kapott egy saját Arduino robotautót, amellyel izgalmas feladatokat kellett megoldani. Mindkét csapatunk lelkesen oldotta meg a feladatokat, melynek eredményeként a ByteBajnokok (Medve Gergő, Szabó Márton, Varró Máté) 9. helyezést ért el, a KUP TEAM (Gubucz László, Gyuricza László, Frankó Csaba) 3. helyen végzet.

Köszönjük a lehetőséget és a színvonalas szervezést! Felkészítő oktató: Tusjak Brigitta. Gratulálunk a szép eredményekhez!

Kapcsolódó médiamegjelenés: NJ Egyetem weboldala

 ByteBajnokok csapata

 

 

KUP TEAMTartalom kulcsszavak