Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium

A cikk több, mint 90 napja módosult, kérjük erre figyeljen!
Utolsó ballagási bejegyzésünkben a 11. évfolyamos diákok nevében Salamon Anita búcsúzik, ezúttal ezt szeretnénk közzé tenni. A mai nap végzőseink az első érettségi napon "megkapták" ballagási batyujukat, hivatalosan is "elballagtak".

Cikk megjelenés: 2020-05-04 00:00:00 Utolsó frissítés: 2020-05-04 14:51:04

Kedves érettségiző diákok!
 
Az idén sajnos nincs lehetőségünk a megszokott módon elbúcsúzni tőletek, úgy, ahogy ti tettétek azt a tavaly ballagóktól. Nincsenek díszített termek, gyönyörű virágcsokrok, se könnyes szemek. Mindennek ellenére, mi rettentően büszkék vagyunk rátok és hálásak vagyunk a közös, boldog emlékekért, legyen szó akár a gólyatáborról, ahol bemutattátok nekünk az egész iskolát, és azt, hogy milyen is gészisnek lenni, vagy éppen a Garabonciás Napokról, ahol együtt tettünk meg minden tőlünk telhetőt az iskolánkért, miközben új barátságokat kötöttünk olyanokkal, akiket azelőtt nem volt lehetőségünk megismerni.
 
Mind tisztában vagytok azzal, hogy mi következik az érettségi után, kiléptek a nagybetűs Életbe, és bármi vár rátok odakint, tudnotok kell, hogy a Gészi mindig visszavár benneteket.
 
Sikeres vizsgát, és csodálatos életet kívánunk!
 
Salamon Anita
11. évfolyamos tanuló


Tartalom kulcsszavak